Livsstil

Livåleva förvandlas

Med det här inlägget är förvandlingen officiell! Livåleva är inte längre bara en livsstilsmässa utan också ett livsstilsmagasin på nätet. Vi som står bakom Livåleva är Regina Johansson och Liza Kettil från Munkedal som också driver MakeMyDay Event. Två helt vanliga tjejer som valt att göra en tidning om helt ovanligt vanliga, intressanta och inspirerande människor. Vår ambition är att Livåleva livsstilsmagasin på nätet skall vara en tidning att känna igen sig i, att bli inspirerad av och att den så klart skall intressera. Kort och gott är det här den tidning som vi själva har letat efter och önskar att den skulle finnas. Livsstil är kanske ett lite svårt begrepp, vad i livet är hör inte till till livsstil? Livsstil är onekligen ett brett begrepp och kan tolkas på många sätt. Enligt Wikipedia kan livsstil förklaras så här: En livsstil är en människas sätt att leva. Begreppet skapades av psykologen Alfred Adler 1929, och termen har används i dagligt tal från 1960-talet. Livsstilen omfattar sådant som yrke, familj och bostad. Livsstil handlar alltså om hur en människa lever sitt liv. Livåleva handlar om det goda i livet, det som sätter guldkant på tillvaron, men också om livets motgångar. I med- och motvind finns Livåleva för att lyfta upp, väcka intresse, inspirera och engagera! Från och med imorgon börjar vi att publicera artiklar dagligen och vi hälsar dig varmt välkommen som läsare!

Att sparka löv hör till livets goda!

Eller kanske en fika med goda vänner

Ett dopp i havet

Trädgårdsarbete gör gott för både kropp och själ

Text: Liza Kettil

Bild: Liza Kettil

Kategorier:Livsstil

Märkt som:,

3 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s