Hem & Trädgård

Inspiration till hemmet

Med våren och ljuset kommer ofta inspirationen att greja och röja i hemmet. Ett första steg kan helt enkelt vara att ställa husets fönster på vid gavel för att för första gången på flera månader kunna vädra ut ordentligt. Fast kanske är det mer än så som man önskar göra. Kanske borde möblerna i köket få ny färg, kanske skulle köket behöva renoveras helt och hållet. Det kan också vara så att jag känner att det är något som behöver förändras men jag kan inte riktigt komma på vad det är som behövs.

Idag finns det en uppsjö med inspirationsböcker på marknaden och en bra början kan vara att låta sig inspireras. Många gånger går det att med enkla medel förändra i hemmet, det gäller bara att ha lite fantasi och kreativitet. Kanske hittar du inte precis det du söker men många gånger räcker det att bläddra lite för att hitta inspiration. Fördelen med många böcker är att de ofta innehåller enkla beskrivningar på hur du kan gå till väga för göra samma sak själv.

Just eftersom det finns så otroligt många böcker att välja mellan kan det vara svårt att bestämma sig för vilka man ska välja. Här är tre av mina favoriter!

Lantligt1

Inred lantligt inne & ute av Anna Örnberg

Vackert med vintage_HedengrenZacke

Vackert med vintage av Susanna Zacke och Sania Hedengren

Text: Liza Kettil

2 svar »

  1. Pingback: Vintageparty |

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s