Livsstil

Livet med Livåleva

Att driva ett livsstilsmagasin på nätet är spännande, roligt och utmanande. När vi i somras bestämde oss för att starta upp Livåleva diskuterade vi mycket kring om det var en blogg vi skulle driva eller om det faktiskt var en tidning. Valet föll på att starta ett nätmagasin och egentligen är kanske skillnaden inte så stor. Fast vi kände nog båda att vi längtade efter att skriva, inte bara blogginlägg utan också riktiga artiklar. Vi ville ge oss ut i världen och träffa spännande och intressanta människor.

Steget från att drömma om att driva en tidning till att faktiskt göra det var inte särskilt stort och mycket har hänt sedan vi startade upp i november. Ibland kan man önska sig lite mer resurser och kunna anställa människor att hjälpa till med alla detaljer. Att ordna en fotograferingsdag där vi själva är fotografer, sminköser och ansvarar för garderoben och ibland får agera fotomodeller är inte det enklaste men oj så roligt! Tänk så mycket vi har lärt oss i processen som vi annars hade missat.

Livet med Livåleva blev precis så där som vi önskade oss. Vi har träffat spännande människor, fått intressanta skribenter som skriver artiklar till Livåleva och vi har fått pröva på sådant som vi inte hade kunnat föreställa oss. Stort tack till alla er läsare och till fantastiska skribenter. Nya artiklar väntar och nya människor att möta och vi ser fram emot det som komma skall.

Livåleva

Idag har vi haft fotografering för Livåleva. Mer från den här dagen kommer ni att få se framöver på Livåleva!

 

Text: Liza Kettil

Bild: Liza Kettil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s