Mat & Bak

Matbloggaren Victoria

Hösten och vintern är en passande tid för grytor och soppor enligt matbloggaren Victoria Willén. Hennes personliga favorit är raggmunk med fläsk och lingonsylt men påpekar också att det är svårt att välja ut bara en enda favoriträtt.
Jag vill äta mat som är lagad av bra råvaror och gjord från grunden. Nyttig och hälsosam mat är något jag gillar. 
Matintresset är något som alltid har funnits för Victoria och bloggen gör intresset roligare. Hon startade upp bloggen Victorias provkök för att kunna samla alla sina recept men också för att kunna dela med sig av allt gott. Bloggen är också en bra anledning att pröva något nytt vilket passar Victoria bra eftersom hon gärna testar olika varianter av maträtter. Hon menar att något av det bästa med att vara en matbloggare är just att man hela tiden vill testa något nytt. Förutom att vara intresserad av matlagning är Victoria också intresserad av bakning vilket onekligen ligger nära till hands, men också av inredning. Hon tycker även om att resa och kanske är det möjligheten till att pröva ny mat som lockar henne ut i världen?
Min blogg handlar mestadels om mat, mat som är lagad från grunden och ofta med en hälsosam touch. Det slinker även in en del bakverk och desserter. 
Att hon vågar testa olika sorters recept är tydligt eftersom det på bloggen finns recept på stekt gröt likväl som rödbetschips men även rosa minimaränger. Bloggandet tar en hel del tid i anspråk eftersom det inte bara är matlagningen som skall göras utan den färdiga maten skall ju även fotograferas och skrivas om. Inspirationen till bloggen hämtas från många olika håll. Det kan vara andra bloggare eller från Instagram eller olika matsajter. Matinspiration kan komma från vänner och bekanta eller till och med från något så traditionellt som en helt vanlig kokbok!
bild
Framöver kommer Victoria Willén att vara gästskribent här på Livåleva och dela med sig av sina tankar kring mat och även bjuda på recept. Fram tills dess kan ni inspireras av hennes blogg Victorias provkök
Text: Liza Kettil
Bild: Tillhör Victoria Willén

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s