Mode

Dress In the Dark

Är garderoben full med kläder men det finns absolut inte något att ha på sig? Kanske är det precis så och frågan är varför. Många gånger kan det handla om att man inte haft en medveten strategi bakom sina inköp. Att varje plagg är köpt var för sig och inte tänkta som en del av en helhet. Genom att se över sin garderob och bygga upp en helhet som fungerar väl tillsammans är risken betydligt mindre att man sedan står där på morgonen och inte har något att ta på sig. Fast sen kan det ju också vara så att man kanske inte känner sig helt bekväm med den stil man har. Kanske kändes den helt rätt för några år sedan men inte nu. Att förändra och förnya kan många gånger vara svårt. Då kan det vara bra att få med sig någon annans perspektiv och lite tankar om hur man skapar en ny stil.

DSC_0693 (3)

Dress In the Dark arrangeras 9 november kl.17.30 på Dreambody i Munkedal och är en kväll med fokus på stilcoachning och skoskola. Stilcoachning handlar om att få verktygen till att hitta sin egen stil snarare än att göras om av någon annan. Vad är klokt att tänka på när man bygger upp sin garderob? Hur viktiga är egentligen underkläderna, de är ju ändå bara under kläderna! Hur viktigt är det med rätt skor till en outfit? Dessa och många fler frågor kommer att besvaras under kvällens gång.

DSC_0604 (3)

Vilken stil känner du dig bekväm med? Det är viktigt att man känner sig både fin och bekväm för att trivas i sina kläder!

Arrangörer och föreläsare för kvällen är Regina Johansson och Liza Kettil som driver MakeMyDay Event och Livåleva. Intresset för kläder är faktiskt själva orsaken till att vi startade ett företag tillsammans. Det började med att vi skulle arrangera en modevisning och plötsligt växte detta och blev en hel livsstilsmässa! Det är är ett tema som följer som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Det började med en modevisning på vår första mässa, fortsatte med att vi blev återförsäljare för ett klädmärke och har idag landat i att vi stylar, sminkar och fixar hår för alla fotograferingar till Livåleva.

DSC_0007 (12)

Vissa tillfällen kan kräva helt annan sorts klädsel än den man har till vardags.

Under kvällen blir det också mingel med bubbel och möjlighet att titta på kläder från House of Lola. Johanna Ydner från Tanum kommer och visar höstens kollektion av barn- och damkläder. Precis lagom till Dress In the Dark har det även kommit in ett helt nytt nyhetspaket.

DSC_0021 (15)

Tid: Lördag 9 november kl.17.30-20.00

Plats: Dreambody i Munkedal, Uddarne Industriväg 3, 455 35 Munkedal

Pris: 100 kronor per person betalas med kort på plats

Anmälan: info@makemydayevent.se
Sista anmälan 5 november, observera att anmälan är bindande!

Text & Bild: Liza Kettil

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s