DIY

Annie är årets gröna inspiratör!

Under några veckor har det pågått en tävling om vilka som är Sveriges bästa gröna bloggare. Bakom initiativet står En lagom dos gröntTävlingen arrangeras årligen och engagerar många i att rösta på vilka som helt enkelt är Sveriges bästa gröna bloggare. En Lagom Dos Grönt som lanserades 2009 testar och skriver om miljövänliga produkter och tjänster och har som mål att göra det inte bara lätt, utan också roligt att bli lite miljövänligare i vardagen.

För oss här på Livåleva känns tävlingen särskilt rolig i år eftersom vinnaren i kategorin Årets gröna inspiratör är vår skribent Annie Axelsson. Priset årets gröna inspiratör tilldelas en bloggare, känd eller okänd, som gör det där lilla extra och inspirerar oss alla för att leva i en mer miljövänlig vardag. Genom sin blogg Choices by Annie inspirerar Annie till återbruk, skriver om enkla sätt för en mer miljövänlig vardag och dessutom fullkomligt sprudlar hon av kreativitet.

Här på Livåleva skriver Annie artiklar på temat DIY och hennes pyssel innehåller nästan alltid återbruk av någon form.  Hon har en helt fantastisk förmåga att hitta nya användningsområden för sådant som andra ratar som skräp. Helt klart en grön inspiratör!

Grattis Annie!

annie

Annie Axelsson, årets gröna inspiratör som driver bloggen Choices by Annie och dessutom är en av skribenterna på Livåleva

Text: Liza Kettil

Bild: Tillhör Annie Axelsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s