Hem & Trädgård

Lucka Nr: 16 Att spara inspiration

Hitta julstämningen här! Varje dag fram till julafton bjuder vi på en liten julspecial med tips och inspiration. Räkna ner december med Livålevas julkalender!

Lucka16

Även om många av oss idag hittar inspirationen på nätet via bloggar och kanske Instagram och Pinterest så finns det fortfarande gott om inspirerande tidningar. De flesta inredningsmagasin och pysselmagasin brukar ägna sin novemberutgåva till julen. Här finns ofta mycket intressant att hämta både vad gäller julpyssel, inredning, recept och även julklappar. När julen så är slut hamnar kanske tidningen i bästa fall i en hög med andra tidningar, skickas vidare till någon annan eller i värsta fall i pappersåtervinningen. Även om traditioner som bekant är föränderliga är det ändå lite som förändras från år till år. Magasinen som inspirerar dig i år kan ju lika gärna inspirera nästa år eller om tre år. Även om man kanske sparar på sina tidningar så blir kanske den största utmaningen att hitta tidningarna igen. Problemet är enkelt löst genom att samla alla julutgåvor i en tidskriftssamlare eller låda som märks med JUL! När julen väl kommer har man fördelen av att kunna inspireras riktigt ordentligt utan att behöva köpa nya tidningar.

DSC_0002 (55)

Här är min samling av julutgåvorna från de tidningar jag tycker om. Något nummer är helt nytt medan andra har funnits med så länge som i tio år!

Text & bild: Liza Kettil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s