Krönika

Drömmen om sommaren

Det är inte så konstigt om man så här års förlorar sig i drömmar om sommaren. Just nu tycks vintern ändlöst lång och än är det långt till våren. Fast i själva verket är sommaren alldeles inom räckhåll. Dagarna blir redan lite längre och lite ljusare. Det är förvisso både snö och kallt men om bara några veckor kan våren vara på väg. Redan nu kan den som har trädgård börja förlora sig själv i frökataloger och drömmar om allt som skall odlas och grönska. På många arbetsplatser är det dags att börja fundera över när man skall lägga sin semester. När frågan om när ändå är uppe så passa på att fundera över hur semestern skall tillbringas. Kanske är sommaren istället en tid för arbete men visst är det lättare att arbeta när kvällarna är ljusa och ljumma. Allt känns lite lättare när solen skiner. Sommaren är på väg så passa på att njuta av den redan nu även om det råkar vara både mörkt och kallt!

sommar

Min dröm om sommaren innehåller hav, trädgård, skog och gott om tid för umgänge med familj och vänner.

Text och bild: Liza Kettil

Kategorier:Krönika

Märkt som:, , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s