Livsstil

Livet händer just nu!

Det nya året är fortfarande nytt men likväl har två månader hunnit att passera. Vad har då hänt med dina drömmar och förhoppningar inför det nya året? Har de redan förpassats till att bli ett dåligt samvete, något som du helst väljer att inte tänka på?

Många avlägger löften inför det nya året med tanken om att nu skall saker förändras och tillvaron bli annorlunda. Jag skall uppfylla mina drömmar, leva mer hälsosamt eller kanske lära mig japanska. Kanske kastade jag mig in i allt detta nya med liv och lust och gav allt under en tid vilket sedan resulterade i att det blev lite för mycket och glöden slocknade. Kanske vaknade jag på nyårsdagen och tänkte att det är ju ändå bara årets första dag idag. Nog kan jag väl vänta med att ta tag i mina drömmar till imorgon!

Många gånger är det så vi tänker att nästa månad då skall jag börja spara till min resa till främmande land. På måndag skall jag åter dra på mig löpkläderna och ge mig ut och springa. Imorgon skall jag börja fundera över att få mer ordning och reda här hemma. Fast om tiden går och du ständigt hittar ursäkter för att ta det där steget då är kanske ambitionen och drömmen fel! Är det där verkligen vad du vill eller är det något som du tycker att du borde vilja? Istället för att gräma sig över att man inte lyckas att ta tag i det där man skulle vilja eller trodde att man ville kan det vara klokt att skapa sig en ny målbild. Vad är det jag verkligen vill? Livet är för kort för att ägnas åt att gräma sig och passar inte målen då kanske de istället skall förändras!

image

Text: Liza Kettil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s