Ekonomi & Arbetsliv

Vad gör vi på Livåleva egentligen?

Att arbeta med ett livsstilsmagasin som Livåleva kan innebära nästan vad som helst. Idag innebar det för mig att komma till dukad picknickfilt och bli serverad sallad, smörgås, festis, kaffe och godis mitt bland tusentals vitsippor. Liza, Magdalena och Alexandra hade börjat dagen ett par timmar tidigare med att förbereda för fotografering.

Vitsippisfotografering

Idag var det vår skribent Alexandra som skulle stå modell och det tar sin tid att fixa hår, kläder och smink. Just idag var det Liza som stylade alltihop, annars är det ofta vår trädgårdsskribent Magda som fixar håret på modellerna när vi skall fota. Idag ägnade sig istället Magda åt det viktigaste av allt: att ordna mat till oss som skulle jobba och till alla barn som följde med.

Fikapausen är viktigast!

Min roll idag fick bli att dokumentera fotograferingen. Jag har tagit en massa bilder på Liza och Alexandra, på stubbar, träd, vatten, hundar och barn. Vet ni hur roliga fotografer kan se ut när de är i aktion?

Vad gör vi på Livåleva?

Fotografer ser sådant ingen annan ser. Och de beter sig på ett sätt som ingen annan gör!

Vad gör vi på Livåleva?

Jag trivdes ganska gott med arbetsfördelningen idag!

 

Läs också: En arbetsdag på Livåleva

 

Text & bild: Regina Johansson

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s