Livsstil

Nystart!

Det som var tänkt som en månads semesteruppehåll har blivit betydligt längre men nu är Livåleva åter tillbaka. Vi som driver Livåleva heter Regina Johansson och Liza Kettil och det är något vi gör vid sidan om annan sysselsättning. Vår förhoppning är givetvis att en dag helt kunna försörja oss av vår tidning. Att kombinera ihop familjeliv, arbetsliv och dessutom företagande är inte alltid enkelt. Särskilt inte om något utöver det vanliga händer. Frågan vi har varit tvungen att ställa oss är om det ens är möjligt att kombinera att driva en tidning med våra livssituationer.?

Det har gått snart två år sedan vi startade Livåleva och sedan dess har vi publicerat hundratals artiklar. Många av dem är skrivna av våra skribenter men det stora flertalet har vi själva skrivit. Vi har på så vis fått möjlighet att sätta oss in i en stor mängd områden som vi annars kanske inte läst in oss på. Att skriva flera artiklar i veckan är dock mycket tidskrävande även om det givetvis också är roligt. När sommaruppehållet kom och vi plötsligt hade fri tid för första gången på mycket länge då kändes det befriande. Efter ytterligare en tid var det svårt att se hur vi alls skulle hinna med Livåleva vid sidan om alla andra måsten. Livet handlar om prioriteringar men vissa saker är inte möjliga att prioritera bort. Samtidigt som ekvationen kändes helt omöjlig ville vi inte heller släppa vårt nätmagasin som vi båda är mycket stolta över. Vi känner båda att vi gör nytta och att vi skriver om sådant som intresserar. Det som till sist blev avgörande var det faktum att trots att vi inte publicerat några artiklar sedan i juni så har inte besökandet på Livåleva minskat. Tvärtom faktiskt! Varje dag hittar nya läsare till Livåleva och många av dem stannar kvar och läser mer än den artikel som först gjorde att de hamnade på magasinets sida. Flera har även skrivit uppmuntrande kommentarer och många som vi har träffat har ställt frågan om när vi kommer tillbaka. Svaret på frågan har varit att vi kommer tillbaka när livet har lugnat ner sig lite och det åter är möjligt att hinna med skrivandet. Kanske har det inte blivit så mycket lugnare för någon av oss men den uppmuntran vi har fått från våra läsare har varit avgörande. Att vara efterlängtad är en riktigt trevlig känsla och den tackar vi för!

Nu är Livåleva tillbaka igen men till en början med en något lägre tempo än innan. Vi därför inte att publicera artiklar varje dag inledningsvis. Inom kort har vi även nya skribenter att presentera. Andra skribenter har valt att ta sig an nya utmaningar vilket innebär att vissa ämnen helt faller bort medan andra tillkommer. Vi hoppas dock att ni vill fortsätta följa oss och fortsätta vara lika underbart uppmuntrande som ni har varit. Stort tack och välkomna tillbaka!

 

DSC_0067 (37)

Här har ni oss Liza och Regina precis efter en lyckad föreläsning förra hösten.

 

Text: Liza Kettil

Foto: Anna Norrgran

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s